Sommarlovsaktiviteter

Här kan du läsa om sommarlovsaktiviteter i Gränby/Löten. Längst ner i inlägget kan du klicka på länken för att se alla aktiviteter i hela Uppsala - allt är gratis!

Gränby/Löten

Skapa en egen musikvideo

Du får lära dig skapa en egen musikvideo på iPad (iMovie). Antingen med en egen låt eller från Film i Upplands fria låtbibliotek. Första halvdagen får deltagarna grundläggande filmteori. Ni väljer sen låt och skriver ett bildmanus. Andra dagen filmar du och redigerar det du filmat och sätter ihop allt med musiken.

Ålder: 10–15 år
Datum och tid: 27 juni 10.00–13.00 och 28 juni 10.00–17.00
Plats: Gränbybiblioteket och Gränby fritidsgård, Liljefors Torg 1
Anmälan: Senast onsdag 22 juni till granbybiblioteket@uppsala.se, eller genom att besöka oss på Gränbybiblioteket.
Arrangör: Gränbybiblioteket och Gränby fritidsgård i samarbete med Film i Uppland
Kontakt: Film i Uppland, Anna Hazard, telefonnummer: 018-611 62 77.

Sommarkul Gränby

Olika aktiviteter varje dag som sport, skapande, upplevelser, bad och resor. Alla aktiviteter är gratis och enklare lunch serveras varje dag.

Ålder: 9–12 år
Datum och tid: 4 till 29 juli, 10.00–15.00
Plats: Gränby fritidsgård, Liljefors Torg 1
Anmälan: Behövs bara vid utflykter. Kontakta arrangören för mer information.
Arrangör: Fritid Uppsala
Kontakt: Ahmad Al-Musawi och Hussein Youssef, ahmad.al-musawi@uppsala.se, 018-727 57 37

Fritidsgården i Gränby har extra sommaröppet

Fotbolls-EM, grillkvällar, utomomhusaktiviteter, utflykter, FIFA-turnerning med mera. Gården stänger olika tider beroende på om det är en EM-match eller inte. Mer information finns på webbplatsen.

Ålder: 13–18 år
Datum och tid: 10 juni–12 augusti, måndag–onsdag och fredag, från 18.00.
Plats: Gränby fritidsgård, Liljefors torg 1
Anmälan: Behövs bara vid utflykter. Kontakta arrangören för mer information.
Arrangör: Fritid Uppsala, Gränby fritidsgård
Kontakt: Gränby fritidsgård 018-727 57 37
Webbplats: www.fritidsgardar.uppsala.se

Upsala IF boxning sommaröppet

Kom och testa boxning eller annan åldersanpassad fysträning. Vi vill främja barns fysiska och psykiska välmående och utveckling, höja barnens kunskapsnivå i frågor som rör träning, rörelsemekanik, koordination, balans och annat av relevans för träningslära.

Ålder: 8–16 år
Datum och tid: 13 juni–22 juli, 9.00–16.00
Plats: Upsala IF boxning, Heidenstamsgatan 67
Anmälan: Behövs enbart om fler än fem personer kommer tillsammans