Rektorsinformation - Christer Jones

Nu vill jag Tacka alla elever, föräldrar och personal för gott samarbete och många givande möten under mina 4,5 år på von Bahrs skola. Det är splittrade känslor förstås samt många minnen jag tar med mig från skolan till mitt nya uppdrag. Jag kommer att arbeta på Råbyskolan i Upplands Bro kommun i en F-6 skola. Det är första gången jag arbetar som rektor på en F-6 skola så det blir spännande i sig själv. Fr.o.m måndag den 16/10 kommer en tillförordnad rektor att ta över rektorsuppdraget eftersom min sista dag är onsdag nästa vecka. Det är Ingrid Ridde Gustafsson som är erfaren rektor i Uppsala Kommun. Hon nås bäst på mailadressen: Ingrid-Ridde.Gustafsson@uppsala.se.

Önskar alla Lycka till i samarbetet med varandra för att era barn och våra elever skall få det bästa för att gå vidare i livet.

Tack för den här tiden!

//Christer Jones